Walcz z zarazkami i buduj swoją odporność za pomocą soku.

Szukasz odpowiedniej wyciskarki wolnoobrotowej? Być może zainteresuje Cię nasza oferta...

HUROM H200 ALL IN ONE 2 590,00 zł Dodaj do koszyka
HUROM H100S 1 990,00 zł Dodaj do koszyka
HUROM HWS PRO 4 990,00 Dodaj do koszyka

"Niech jedzenie będzie twoim lekarstwem, a lekarstwo twoim jedzeniem." - Hipokrates

Dodanie kilku sezonowych mieszanek soków to świetny sposób na wykorzystanie lokalnych produktów sezonowych. Klienci korzystają również z nowych ofert, które pasują do sezonu. Sezon na zimno i grypę jest tutaj, więc możesz rozważyć zaproponowanie kilku mieszanek soków i przepisów na koktajle, które mogą wzmocnić ich odporność, jak również złagodzić niektóre objawy przeziębienia u klienta. Promuj swoje napoje we wszystkich mediach społecznościowych, aby Twoi klienci wiedzieli, gdzie mogą się lepiej poczuć.

Pomóż swoim klientom poczuć się lepiej

Stwórz przepis na napój, który pomoże Twoim klientom walczyć z grypą. Jedną z najważniejszych witamin, które chcesz włączyć do swojego arsenału walki z grypą, jest witamina C.

Wypróbuj ten pyszny przepis na sok, który zawiera mnóstwo witaminy C.

Sok 2 garści szpinaku, 1 jabłko, 1/2 filiżanki czerwonej papryki, 1 ogórek i 1/2 cytryny oraz garść malin.

Twoi klienci, którzy czują się pod wpływem pogody docenią tę opcję, możesz nawet dołączyć specjalny kupon zakupu 1 dostać 1 pół ceny do akcji z przyjacielem, który jest również schodzić z zimna. O tej porze roku jest wiele osób, które czują się chore.

Można też zaproponować dodatek na ujęcie wellness:

1 jabłko

1 cal imbiru

1/2 cytryny

Imbir przynosi trochę ciepła, więc jest to sok, który ma być pobierany szybko. Imbir jest przeciwzapalny i naturalny środek uspokajający.

START JUICING

"Jako sanitariusz, nigdy nie wiem, na jakie zarazki się natknę. Więc ciągle piję wodę, żeby wypłukać toksyny przez układ limfatyczny. Podczas sezonu przeziębień i grypy, mój partner EMT i ja zaczynamy dzień od robienia i picia soku. Będziemy używać jarmużu, brokułów, jabłek, rukoli, pietruszki, ogórka, marchewki, boćwiny, cytryny i mięty. Ponieważ nie dostaję codziennie zalecanych dziewięciu porcji całych owoców i warzyw (kto to robi?), sok pozwala mi wypić tę ilość w skoncentrowanej formie. "Kristina Economou, sanitariuszka w Monterey, Kalifornia."

Zobacz również